Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan YKS açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter’dan YKS’ye hazırlanan gençlere müteveccih söylemelerde bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın YKS söylemesi:

Sevgili gençler,

2020 gayret ile geçiyor. Güçlüklere ulus olarak göğüs geriyoruz. Çok şükür zaferimiz ortada. Bu zaferin altında anlık reflekslerle değil istişare ve mesullük şuuruyla alınan kararlar var. Bu zaferin altında halkımızın her bir bireyinin imzası var.

YKS 2020, ilk söylendiği tarihten 1 hafta sonrasına ertelendi. Ancak bu imtihanda müfredattaki ehemmiyetli bir kısımdan muaf olacaksınız. Ayrıca imtihan müddetini de artırdık. Bunun yanında barajı 10 puan düşürerek 170’e çektik. Bu seneki maraton allahın izniyle çok daha rahat geçecek.

Bizler bu süreçlerde bilimin, ortak usun ve vicdanın yolunda karar alırken tüm kesimlerin yararını koruyor, bu aziz halkın her bir bireyinin bu süreçten sağ salim çıkması için canla başla, 7/24 çalışıyoruz.

Bu süreci politik istismara kurban etmeden, azmimizle, kararlılığımızla, birliğimize sahip çıkarak hep beraber atlatacağımıza inancım bütündür. Gelecekte sizlere itimat edeceğimiz eforlu Türkiye’yi, birliğimizi bozmaya çalışan odaklara karşın inşa etmeye devam edeceğiz. 

Sıradaki Haber :  Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan siyam ikizlerin ailesine geçmiş olsun telefonu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu